Op zondag 24 september 2023 van 11.30 uur tot ca 17.00 wordt voor de tweede keer de Erfgoeddag ‘Appeltje voor de dorst’ gehouden.

Op deze dag is een stand van de Stichting Zeldzame Huisdieren aanwezig, verlevendigt met Twentse Landganzen, Groninger Meeuwen en TWENTSE HOENDERS

Locatie is het Keunenhuis, Wooldseweg 127, 7108 AA Woold.

Het Keunenhuis ligt in het typische kleinschalige hoevelandschap even buiten Winterswijk. Het bestaat uit een authentieke boerderij, pinkenstal, daglonershuisje en waterput. De boerderij wordt particulier bewoond, de deel huisvest de culinaire proeftuin van Nel Schellekens.

Op deze dag is aandacht voor erfgoed, in de breedste zin van het woord: cultureel, immaterieel, levend & culinair erfgoed.
Met extra aandacht voor het Achterhoekse fruit .Lekker erfgoed.
Er zijn o.a. allerlei inspirerende infostands, lezingen, workshops & demo’s voor groot & klein, je kunt sap laten persen, er is een bijzondere ERF-markt, er is livemuziek door de geweldige country&blues-band Different Jacket!
En uiteraard…. buitenkoken| buiteneten| buitenleven; er is van alles te eten, te drinken, te proeven; allerlei originele, heerlijke van-het-erf gerechtjes, snacks, ijs & drankjes.

Kom, geniet, laat je informeren en vermaken. Voor alle leeftijden is het programma gloepensgaaf!
Belangstellenden zijn welkom tussen 11.30 en 17.00 uur. Toegang is gratis.
Consumpties, proeven en activiteiten kunnen betaald worden met munten die op het erf te verkrijgen zijn.

Tot ziens op Woold.

Pin It on Pinterest

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security