Zomertreffen THC 22 augustus 2015

Koppelkeuring en een gezellige dag. Zomertreffen THC 2015 Op zaterdag 22 augustus jl. hebben wij onze 3e zomertreffen gehouden op de havezate Henrickhave bij familie de Poel. Tegen 10 uur waren de meeste leden en belangstellenden aanwezig zo’n 13 personen, koffie en thee met wat lekkers stond klaar. 
De kooien waren opgesteld maar zijn i.v.m. de zon nog van positie veranderd, want ook bij ons staat dierenwelzijn op plaats 1. 
De grote hoenders eerst. Dieren werden in de kooien geplaatst , bekeken en besproken dit niet alleen standaardmatig maar ook voor het samenstellen voor een foktoom.
Wat wil ik bereiken en hoe zou dat het beste kunnen dit leverde een levendige zeer leerzame discussie op. Samen kwamen we er wel uit. 
Na de kleine lunch ging het verhaal verder met de krielen. De jonge kleurslagen kregen veel aandacht en om dit op de juiste wijze te verkrijgen blijkt nog niet zo makkelijk.
Tegen 15.00 uur werd de BBQ aangestoken en hebben wij nog gezellig een uurtje met elkaar over onze hobby en andere zaken gebabbeld. 
THC bedankt de familie de Poel voor de gastvrijheid het was weer super. Met vriendelijke sport groeten Bert Kremer

Pin It on Pinterest

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security